Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

€ 545.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

365 DAGEN PER JAAR EEN VAKANTIEGEVOEL.

Vrijstaande woning met dubbele garage, fraaie tuin met zwembad en poolhouse. De woning is gelegen aan de rand van de bebouwde kom op een groot perceel van 1381 m². Het woonoppervlak bedraagt circa 240 m². Het oorspronkelijk bouwjaar van deze woning is weliswaar 1971 maar zowel afwerking en onderhoud zijn steeds up to date gehouden. Kom eens kijken laat u overtuigen.

Indeling:
Entree, ruime hal met meterkast, toilet, toegang naar de woonkamer en trapopgang naar het niveau van de slaapkamers en de badkamer. De woonkamer, voorzien van vloerverwarming, is ruim met aan de voorzijde een zitgedeelte rondom de open haard, inbouwhaard met blower, en aan de achterzijde een zithoek met zicht op de tuin en een televisiehoek. Centraal is de open keuken met er naast plaats voor een grote eettafel. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, een quooker kraan, veel opberglades met besteklades, 2 koelkasten een magnetron en een heteluchtoven.
Vanuit de woonkamer komt men aan de achterzijde in het tochtportaal dat enerzijds de toegang is naar de tuin en naar het lager niveau waar nog een slaapkamer is en de fitnessruimte. Ook komt men zo in de dubbele garage en bij de opstelplaats van de cv-ketel. Dit is een HR combiketel Nefit Topline bouwjaar 2011.

Vanuit de hal komt men via een korte trap op de overloop. Hier is toegang naar 2 slaapkamers de badkamer en een vaste betegelde kast met de aansluiting voor de wasmachine en de droger. De badkamer is ruim en is voorzien van een ligbad met whirlpool, toilet, badmeubel met twee wastafels, een designradiator en een inloopdouche.

De tuin:
Fraai aangelegde tuin met aan de voorzijde een onderhoudsarm gedeelte en aan de achterzijde een tuin om te relaxen. Fraaie vijverpartij compleet voorzien van filters en pomp, een zwembad een zonneweide en een poolhouse met aan de achterzijde de technische ruimte en een berging. Dit fraaie poolhouse is voorzien van 3 terrasverwarmers, verlichting zowel binnen als buiten, een afzuigkap voor bij de barbecue. Het zwembad is zogenaamd zoutwaterbad en vraagt weinig onderhoud.

Vermeldenswaardig:
- Constant goed onderhoud gepleegd aan de woning,
- EPDM-dakbedekking met extra isolatie in 2015 aangebracht,
- Spouwisolatie in 2011 aangebracht
- Opnieuw voegwerk aangebracht in 2014,
- Gezellige woonkamer met diverse zithoeken en een moderne compleet ingerichte keuken,
- Voorbereiding aangebracht voor een beregeningsinstallatie in de tuin,
- Voorbereiding domotica in de woning aanwezig,
- Glasvezel ten behoeve van internet,
- Rondom voorzien van kunststof kozijnen dus geen schilderwerk nodig.

Voor degenen die daar interesse in hebben, is er een goedgekeurde bouwtekening ter inzage aanwezig voor uitbreiding van de woning met een extra verdieping.

Rucphen is één van de 5 kerkdorpen van de gemeente Rucphen. Tezamen zijn er circa 22.500 inwoners. De aansluiting op de A58 is op een afstand van circa 2 km, van waaruit de steden Roosendaal, Breda, Antwerpen en Rotterdam op een afstand liggen van respectievelijk 6, 15, 45 en 60 km. Een goed te overbruggen afstand voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer. De gemeente Rucphen is een groene en sportieve gemeente met veel fiets- en wandelroutes. Alle direct noodzakelijke voorzieningen zoals scholen, winkels enz. zijn aanwezig. Door de aanwezigheid van al deze voorzieningen en de ligging is deze toeristische gemeente erg populair.

Als deze presentatie voor u aanleiding is om meer over deze woning te weten te komen, aarzel dan niet om contact op te nemen voor een bezichtigingsafspraak.

Bij verkoop van deze woning wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning zoals deze is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. Uw financieel adviseur kan u hieromtrent informeren.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“De aankoop ............. Ik weet nog goed hoe het begon. Je hebt beloofd om naar het zuiden te verhuizen, omdat je vrouw daar naar terug verlangd. Je zoekt een huis naar je zin en komt tot de ontdekking dat dat niet eenvoudig is. Uiteindelijk vind je een huis waarvan je denkt: "Dat is het!" Vol trots neem je je vrouw ermee naartoe en je verwacht dat ze er ook weg van is en dan zie je haar gezicht ........ en ze zegt de onvergetelijke woorden. "De plek is super! Maar als je wilt dat ik hier met jou ga wonen, dan moet er wel het een en ander aan de tuin en het huis veranderen!" En aldus gebeurde het. De hele achtertuin en voortuin werden leeggehaald, de beneden verdieping werd op de schop gezet. Alles werd grondig aangepakt en werd aangepast aan haar woon wensen. Achteraf ben ik er blij mee, want het resultaat mag er zijn. Een paradijselijke plek, met een prachtige omgeving, bossen, heide, de juiste winkels 7 dagen per week open, horeca gelegenheden en wat grotere steden en België vlak bij, Kortom, je vraagt je af, waarom wil je daar weg?? Dezelfde vraag die de makelaar ons stelde: "Waarom willen jullie in hemelsnaam hier weg?" Een ander verhaal, maar dat vertel ik misschien een andere keer. We weten wat we kwijt raken, maar onze wens is om wat kleiner te gaan wonen, wel met een tuintje, want zonder gaat niet lukken.”

 

aan het woord

“Wat is nu eigenlijk leuk aan Rucphen? Het is een klein dorp, maar eigenlijk is er van alles. En wat er niet is, is binnen een straal van 10 km wel te vinden. Winkels op loopafstand zijn oa: Supermarkt ((PLUS) is net als een aantal andere winkels 7 dagen per week geopend), lingerie zaak, Primera boeken/tijdschriften, tevens postkantoor, bloemen, kadoshop, drogist, (voor echte bakkers en slagers moet je in Sprundel of St Willebrord zijn, maar toch nog steeds vlak bij). Eet en drink gelegenheden? Geen probleem. Van restaurants, frites zaken, cafés, tot feestzalen, allemaal op loop afstand. Sporten en dat laat ik even in het midden wat jullie als sport ervaren: een schiet vereniging, jeu de boules, hockey, voetbal, tennis, skiën, midget golf, ijs karten, zwemmen, wandelen, fietsen en misschien ben ik nog wel het een en ander vergeten, maar allemaal in Rucphen. In de buurt zijn golfbanen, andere soorten schiet verenigingen, fitness mogelijkheden, er is een klein vliegveld vlakbij, waar o.a. vlieglessen gegeven worden, enz, enz. Mocht je nog willen klussen, dan zijn er voldoende bouw markten in de buurt. Qua wandelen en/of fietsen kun je je hart hier ophalen, bossen, heiden, met uitstekende wandel/fietspaden en overal voldoende rustplekken/eet/drink gelegenheden. Grotere steden liggen redelijk dicht bij, Roosendaal, Oudenbosch, Etten-Leur, Breda, allemaal met trein stations. Rotterdam ligt 35 auto minuten hier vandaan, Antwerpen ook rond de 35 minuten. De grens met België is in een kwartiertje bereikt. Op verschillende werkdagen zijn er viswagens met verse vis/gerechten, gegrilde kip, vietnamese gerechten en op donderdag is er een kleine markt met bakkers producten/ groente en fruit/kaas producten.”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 
 
 

aan het woord

“Eigenlijk is dit geen echte anekdote, maar meer een uitleg waarom wij Rucphen hadden gekozen als woonplaats. In de tijd dat ik nog werkte (nu met pensioen) was mijn rayon Zuid Nederland en mijn vrouw werkte in Zundert (10 km van Rucphen). Tja dan ga je op zoek naar een rustige plek, met veel vrijheid, recreatie en natuur, waar het prettig wonen is. Maar natuurlijk niet te ver van de "bewoonde" wereld. Alles wat nodig is moet gemakkelijk te bereiken zijn. Medische hulp, winkels, ontspanning, sport, etc. En wij hebben toen een lijst gemaakt met plaatsen en hun omgeving, die voor interessant waren om zo af en toe te bezoeken en daardoor kwamen wij uit op deze omgeving, als spil in het geheel. De afstanden van Rucphen per auto naar: Rucphen – Rotterdam: 62,4 km Rucphen – Renesse (Kust Zeeland): 82,8 km Rucphen – Domburg (Kust Zeeland): 96,8 km Rucphen – Roosendaal: 9,3 km Rucphen – Bergen op Zoom: 26,1 km Rucphen – Etten-Leur: 14,1 km Rucphen – Breda: 21,1 km Rucphen – Tilburg: 50,7 km Rucphen – Eindhoven: 81,2 km Rucphen – Utrecht: 94,9 Rucphen – ’s Hertogenbosch: 70,2 km ------------------------------------------------------ Rucphen – Antwerpen (Belgie): 54,0 km Rucphen – Brussel (Belgie): 99 km Rucphen – Knokke-Heist (Belgie): 135 km Rucphen – Brasschaat (Belgie): 33,9 km Richting Rotterdam was voor mij, vanwege het werk een "must" en vanuit Rucphen zijn er, met de auto, drie goede mogelijkheden om daar te komen. Prettig in het geval dat er files zijn. Dat wil niet zeggen dat ik nooit last van had, zeker niet. Maar je hebt een paar opties. Gelukkig is het goed toeven als je aan het eind van de werkdag thuis komt. Rust, stilte en een prachtige omgeving om lekker bij te komen. "Ons Brabant is groen eej mene!"”

 

aan het woord

“Wat treft u allemaal aan in de nabije omgeving van ons huis en waarom zult u zich moeilijk kunnen vervelen in en om Rucphen: • Diverse zwembaden: in Rucphen zelf Roosendaal Etten-Leur Bosbad Hoeven Breda • Diverse golfbanen: De Turfvaert - Rijsbergen De Stok - Etten-Leur Golfclub Wouwse Plantage - Wouw Golf en Business Club Bergsche Heide - Heerle Golfbaan Zevenbergen - Zevenbergen Golfbaan Landgoed Bergvliet - Breda Golfpark De Haenen - Teteringen Golfvereniging Albatros - Prinsenbeek Golfclub Princenbosch - Molenschot Golfcentrum Reijmerswaal - Rilland Bath Oosterhoutse Golfclub - Oosterhout Noord Brabantse Golf club Toxandria - Molenschot Golfcentrum Dongen – Dongen Brabant Golf - Rijen BELGIË Royal Antwerp Golf Club – Antwerpen Brasschaat Open Golf en Country Club – Brasschaat Rinkven Golf en Country Club – Sint Job in ’t Goor Diverse andere recreatie mogelijkheden: • Overdekte Ski Baan - Skidome Rucphen • Karten/ijskarten • Indoor Skydive • Outdoor Paintball • Lasergamen • Paardensport • Duiken • Atletiek • Voetbal • Hockey • Biljarten • Jeu de boules • Klimcentrum Yellow Stone • Handboogschieten • Schietverenigingen • Tennis • Squash • Natuurgebieden: |Rucphense hei en Bossen Landgoed Wouwse plantage Landgoed Visdonk Kalmthoutse heide Landgoed De Moeren De Moerse Bossen Landgoed de Pannenhoef Oude Buisse heide Sterrenbos Landgoed Wallsteijn Landgoed professor van der Hoeve Lange Maten • Arboreta: Oudenbosch Kalmthout (B)”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 
 
 
 
 

aan het woord

“Afgelopen zaterdag hadden wij een 5-tal vrienden op bezoek, na een gezellige middag op de golfbaan de Turfvaert in Rijsbergen. Ik had de dag ervoor al inkopen gedaan om er, mede dankzij het fantastische weer, een gezellige en "smaakvolle" avond van te maken. De bedoeling was om zaterdagavond een goed stukje vlees van de BBQ neer te zetten met daarnaast wat salades, een "home made" bami (recept van mijn oudste zoon) en wat andere Indonesische gerechten, die onder het genot van wat lekkere drankjes konden worden genuttigd. Saté van lamsbiefstukjes, de avond ervoor al heerlijk gemarineerd en daarnaast nog diverse vleessoorten van de vleesboerderij "'t Laag". Eigen gemaakte komkommer in het zuur, zelfgemaakte pinda saus en seroendeng voor de liefhebbers. Afijn, als jullie smaakpapillen aanvoelen wat er zoal voor de gasten te wachten stond dan is mijn omschrijving goed geweest. Een paar van mijn gasten kwamen uit Amsterdam en omgeving en wij hadden elkaar al heel lang niet meer gezien. Zij keken hun ogen uit toen zij binnen kwamen en aan de achterzijde de tuin in liepen. Het eerste wat zij zeiden aan ons vroegen was: "Zijn jullie gek geworden? Gaan jullie dit echt verkopen? Waarom in hemelsnaam?" Genietend van de temperatuur, ondanks de late uurtjes, hebben wij zittend in de grote veranda, een super gezellige avond gehad, met anekdotes uit ons wederzijds verleden, met een meer dan geslaagde BBQ, en onder het genot van een paar heerlijke drankjes. Na het afscheid in de vroege uurtjes van de zondagochtend zijn mijn vrouw en ik nog even lekker buiten blijven zitten, mijmerend en denkend aan de woorden van onze vrienden: "Zijn jullie gek geworden? Gaan jullie dit echt verkopen? Waarom in hemelsnaam?" Vinden jullie dit overdreven? Kom dan zelf maar eens kijken!”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

Kenmerken

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht achterzijde

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Bosrijke omgeving

 

Onderhoudsarme woning

 

7 dagen per week supermarkt open

 

Winkels en horeca op loop afstand

 

Volop recreatie mogelijkheden in de buurt

 

scholen op loop afstand

 

achtertuin met veel privacy

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

YouTube video’s van bewoner(s) en/of vrienden

 

Geplaatst door: