Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

 

 

 

€ 225.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

We mogen u een perfecte hoekwoning aanbieden aan de Rustburg te Ouddorp. In een rustige woonwijk gelegen aan het eind van de doodlopende straat met ruime parkeergelegenheid bevindt zich deze goed onderhouden woning, op 189 m2 eigen grond, welke een ruime achtertuin op het zuid-westen heeft. De woning is voorzien van een fraaie keuken en een onlangs vernieuwde badkamer. Komt u overtuigen om of dit uw nieuwe woning mag worden.

Indeling:
Begane grond:
Via de entree bereikt u de gang welke toegang geeft tot de meterkast, toilet, trap, kelderkast, keuken en woonkamer. De rechthoekige doorzon woonkamer met laminaatvloer biedt genoeg ruimte voor eet- en zithoek. De fraaie inbouw keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigschouw, combi-magnetron, koelkast en vaatwasser. De gang en keuken hebben een mooie plavuizenvloer. De toiletruimte is netjes betegeld. Vanuit de keuken bereik je de achtertuin.

1e Verdieping:
Vanaf de overloop bereik je de 3 slaapkamers, badkamer en de vaste trap naar de 2e verdieping. Er zijn 2 grote slaapkamers welke zich bevinden aan de voor en achterzijde van de woning. De kleine slaapkamer is nu als inloopkast ingericht maar kan zo weer als slaapkamer ingezet worden. De slaapkamers en overloop zijn voorzien van een laminaatvloer, waarvan 1 slaapkamer is voorzien van vloerbedekking. De onlangs vernieuwde badkamer met mooi wit tegelwerk met antraciet vloertegels is voorzien van een douche ruimte, toilet en wastafelmeubel. Hier is een design radiator, aluminium plafond en elektrische vloerverwarming toegepast.

2e Verdieping:
Op de overloop bevindt zich de Remeha CV ketel welke in 2011 is vernieuwd. Ook zijn hier de wasmachine en wasdroger geplaatst. De 4e slaapkamer is voorzien van een Velux dakvenster en heeft bergruimte achter de knieschotten.
De vloer is voorzien van zeil.

In de achtertuin bevindt zich de stenen schuur welke een elektra aansluiting heeft. Naast de woning is een overkapping om wat extra bergruimte te creëren.

Bijzonderheden:
De ruime achtertuin heeft een perfecte ligging op het zuid-westen. Mooi aangelegd met straatwerk en perken.
De woning is rustig gelegen aan het eind van een doodlopende straat met voldoende parkeer gelegenheid.
De afwerking van de woning is in goede staat dus de woning kan snel bewoond worden.
Overstekken zijn bekleed met trespa en de achtergevel is in 2014 nog gevoegd.

Matenlijst:
Begane-grond
Entree: 3,95 x 1,30
Woonkamer: 6,80 x 3,70
Keuken: 2,80 x 2,25

1e verdieping
Slaapkamer 1: 3,70 x 3,85
Slaapkamer 2: 3,70 x 3,00
Slaapkamer 3: 2,80 x 2,25
Badkamer: 2,00 x 2,25

2e verdieping:
voorzolder: 3,10 x 2,30
slaapkamer 4: 3,10 x 3,70

Schuur: 5,00 x 2,30

Oplevering: in overleg

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Het hoekhuis rustburg 23 is gelegen in een rustige maar zeer gezellige buurt, elk jaar houden we een buurt BBQ, ook ontstaan er zomers spontaan gezellige avonden op de parkeerplaats met de buren. Kortom een rustig,veilig en gezellige buurt om te wonen.”

 

aan het woord

“Op 2 April is het open dag van 11:00 tot 16:00 uur u bent van harte welkom.”

Kenmerken

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Ligging

 

Bereikbaarheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: